Communis

Centar za održive zajednice
Ne ratuje mi se!

Drage naše plemenske vođe, mirotvorci, Međunarodna zajednico, vukovi rata naši ovdašnji…

NE RATUJE MI SE!

Kao mlad čovjek, više se volim družiti, upoznavati nove ljude, zabavljati se, stvarati, učiti, napredovati u obrazovanju, u karijeri, imati dobar posao i platu, zaljubiti se, voljeti, oženiti se, imati djecu, prijatelje i rodbinu, navijati za svoj klub, putovati, biti sit, biti zdrav i biti sretan. Stvarno, ali stvarno mi se ne ratuje i ne ubija radi par kriminalaca iz prošlog stoljeća.

Kao mlad čovjek, ne želim trunuti u rovu, gubiti godine mladosti zbog interesa kriminalaca, ne želim da moji prijatelji,rodbina ginu i ostaju invalidi, ne želim pucati u ljude, ne želim mrziti nikoga ko bi bio sa suprotne strane, ne želim biti topovsko meso, ne želim ništa što je prolazio moj otac, ali i očevi i majke svih mladih ljudi Bosne i Hercegovine.

NE RATUJE MI SE!

Vjerujem da isto razmišlja većina mladih ove nesretne nam države i zbog toga ih pozivam da na vrijeme reagujemo i prenesemo ovu snažnu poruku i zaustavimo priču o ratu jednom zauvijek!

AKO RAZMIŠLJATE ISTO PODIJELITE OVAJ POST, SLIKAJTE SE NA ISTI NAČIN I OBJAVITE NA SVOJIM DRUŠTVENIM MREŽAMA I POKAŽITE DA MLADI HOĆE MIR, VRIJEME JE!

Tibora podržite koristeći hasthag #neratujemise! na društvenim mrežama i više saznajte putem Tibor Kovacevic –  NE RATUJE MI SE!  Drage naše… | Facebook